Odrůdy: Garnacha, Trepat, Monastrell
Certifikace: Ekologická cava s veganskou certifikací.
Tato cava zraje 14 měsíců na kalech, čímž se rozvíjí složitost a zároveň si zachovává čerstvost.
Trepat
Trepat je odrůda s velkým potenciálem, autochtonní pro Conca de Barberà. Umožňuje nám vytvořit lehké cavas, svěží a ovocné s velkou kyselinkou a výjimečnou jemností.
Monastrell
Typická středomořská odrůda, velmi vhodná pro oblast Penedès Superior a její jílovito-vápenaté půdy, do kterých ji vysazujeme. Přináší rostlinné aroma a dobrou kyselost.
Garnacha
S odrůdou Garnacha pracujeme v chudých vápenatých půdách, které dodávají minerální charakter. Vytváří ten nejlepší základ pro naše růžová, velmi aromatická, svěží a květinová.
Druhé kvašení
Druhé kvašení v láhvi s kvasinkami, které jsou pečlivě vybírány z našich vlastních vinic.
Datum degorgementu
Všechny naše lahve obsahují datum degorgementu (odstřelení kvasinkových kalů z láhve) udávající čas, kdy bylo stárnutí ukončeno. Tuto cavu doporučujeme konzumovat do dvou let od tohoto data.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.